esmaspäev, mai 22, 2017

Kuuekümne teine tund


FOTORING ON SELLEKS KEVADEKS LÕPPENUD! 
Elagu fotoring!
Aitäh kõigile, kes oma lõputööd esitasid, tundi kohale tulid ja meie kauni pidulaua sättisid. Oli väga tore ja meeleolukas, kuigi suurest grupist jäi alles selline grupike ;)

Grupifoto tegi inspireerituna tänase pidulaua teemast Helle-Mari, ehk kõik puu- ja köögiviljad said uue elu sellisel fotol.




Foto: Helle-Mari


xxxxx


Postitus läheb mingil hetkel uuendamisele, seega peagi rohkem infot ja ilusaid fotosid, sest materjali, mida läbi töötada, on oi kui palju :)



Välja sai valitud sel semestril kõige suurema arengu läbi teinud õpilane, kelleks on MARGIT. Tema sai Nordic Digitali poolt auhinnaks pandud koolituse osaliseks teemal: "Välklamp, kompositsioon ja teravus." Aplaus Margitile ja sügav kiitus! Oled teinud head tööd ja see ei jää teistele märkamatuks.

Lisaks tunnustame veel parimaid õpilasi, kes ühe või teisega silma on jäänud ning, kes saavad samuti Kvartali Photopointist oma nime alusel nõutada 100 foto ilmutamise kuponge oma nime alusel. 

Krista 
Grete 
Annabel
Helle-Mari

Margus



EDASIJÕUDNUTELE jääb koduseks tööks postitada ise blogisse üks foto enda täna tehtud kaasa toodud värskest tootest, nagu seda juba Krista tegi :)

Samuti, kel aega on siis võib omal ajal harjutada Steve McCurry ja Juhan Kuusi töödest inspireeritud tööde tegemist ning ise fotod blogisse postitada.

LISAKS, palun tehke, kes TÄNA ajakirjad said, enda ja ajakirjaga üks tore foto ja saatke mulle e-mailile :) AITÄH! See võiks vähemalt 1. juuniks tehtud olla.


Aitäh teile ning kena kevade jätku!






12 kommentaari:

Krista Majak ütles ...

Oli tore tund ja oi meie grupipilt tuli udune :D Koeh näha, et oleme pidlistamist terve aasta harjutanud. :D

Remi Fady ütles ...

Nõus Krista kommentaariga - mõnus tund ja grupifoto tase pisut nõrk... lõbus emotsioon päästab, kuid edasijõudnutelt ootaks pisut rohkemat ;)

Kerly, mida sa arvad sellest fotokokurssi ideest, mida arutati paar posti tagasi (vt. Canoni Kevadfoto 2017) - ootaks su tagasisidet selles osas...

Remi Fady ütles ...

Helle-Mari, sa testi kodus järgi, et kas asi on kaameras/objektiivis või värises midagi muud... äkki kaamera polnud statiiviline korralikult kinnitatud ja peegli tõstmisel tekkis see värin?
Jään huviga ootama, minu meelest on neid uduseid fotosid see aasta päris mitmeid olnud edasijõudnutel... uue tehnika ostmine ei pruugi lahendus olla ;)

Margus ütles ...

Udune on uus trend. Eksole Helle-Mari.

Margit Pinnar ütles ...

Mina tänan kõiki, kes leidsid minus arenemisvõimet :)))
Lisaks uuriks kuidas ma oma koolituse kätte saaksin?

Grupifotoga on iseenesest ilus, aga kahju, et me uuesti ei proovinud seda teha. Äkki siis oleks saanud selle teravuse paika kuidagi. Loodame, et Su objektiivis asi pole ja ikka saad aru millest see ebatervaus tingitud on.
Muidu juurikad ja puuviljad on ilusad ja värvilised ja mmm...aitsvad :D

Varsti koorin oma ajakirja ka lahti ja uudistan, mida uut ja põnevat sealt järele teha annaks. Aitäh, aitäh, aitäh Kerly!

Pealegi mulle tundub, et viimasel ajal on fotoring justkui uue hoo sisse saanud ja see on super tore :)

Kerly ütles ...

Kes pani tähele, siis näeb see foto natuke selline välja, mis me tegime, kui igaüks hoidis mingit asja oma käes, minul oli sojapiim ja Margusel kuldsõrmused - see foto näeb täpselt samasugune välja. Minu arust on tõesti midagi halvasti objektiiviga. Pakkusin Hellekale, et ta Remiga ehk sellest natuke lähemalt räägib ja saab oma asja korda. Säriaeg ei olnud nii pikk, et too värin ehk sellise udususe tekitas. Eelmine kord tegi ta foto käest.
Jah, Remil jälle hea märkus, et päris palju uduseid fotosid on olnud. Uuest semestrist tuleb seoses sellega trahviring ;) Me tegime kolm kaadrit ja kõik olid samasugused.

Jah, palun tehke endast ja ajakirjast fotosid ja saatke mulle e-mailile :)

Fotoring on täpselt sellist nägu nagu selles osalejad ;) Aitäh Sulle ilusate sõnade eest, Margit!

P.s. Postituses oli kirjas, et Kvartali Photopointist...või eee, äkki ajasin udu. Minekuga võiks oodata järgmise nädala esmaspäevani, et anda igaks-juhuks aega, et need kupongid sinna jõuaksid, kui jõuavad varem, annan teile kõigile, kes võitsid sellest e-maili teel teada.

Remi Fady ütles ...

Tõesti, fotoringi blogi vestlus on taas aktiveerunud. Lisaks veel FB vestlus! Siinkohal suur kummardus kõikidele aktivistidele, kes ühel või teisel moel on hoidnud arutelusi üleval ka vaiksetel aegadel ;)

Mis puutub minu kriitika stiilile - siis mu eesmärk on olnud üllas. Ma usun, et kriitia on edasiviiv jõud ja ma olen seda ise fotoringis palju saanud ning pean seda kõige olulisemaks. Tahan seda head fotoringile tagasi anda. Ninnu-nännutamine mõjub küll egole paitavalt, kuid pikas perspektiivis ei innusta edasi arenema.
Samas kes sellist kriitikat ei taha, võib seda mulle öelda ja ma ei kuluta sellele aega ja energiat enam ;)

Krista Majak ütles ...

Mind võib alati kritiseerida. Minu meelest ongi kriitika elus edasiviiv jõud.

Margus ütles ...

Olen rahvaga nõus, et seni kuni sinikaid ei teki on kõik positiivne :)

Fotoring ütles ...

Margus ikka :D

Fotoring ütles ...

Remi, vastasin Su konkursi postile tolle postituse all, loodan et juba nägid.

Remi Fady ütles ...

Jaa! Väga äge, et fotokonkurssi osalemise ergutamise idee sobib fotoringi järgmise aasta plaanidega :)