esmaspäev, detsember 19, 2016

Kahekümne kuues tund

Täna täitsime sügissemestri kokku võtmiseks küsimustikku ning vaatasime koduseid töid, millede inspiratsiooniks olid Lee Milleri fotod. 

Foto: Elis
/telefoniga, kasutades jõulupakist saadud uut objektiivi/

Foto: Elis

Foto: Krista

Foto: Margit

Tänan kõiki meeldiva õhtu eest!


xxxxx


Järgmine kord kohtume 2. jaanuaril. Oodatud on nii algajad kui edasijõudnud.
Kõigil, kel võimalik, palun kaasa võtta analoogkaamerad (ehk kaamerad, mis salvestavad filmile, nt negatiivile või slaidile). Filmi sisse osta ei ole vaja. 

Pärast seda jätkuvad tunnid tavapäraselt. Kevadsemestri esimene tund edasijõudnutele esmaspäeval, 9. jaanuaril kell 18:00 ning algajatele kolmapäeval, 11. jaanuaril kell 17:30.

4 kommentaari:

Kerly ütles ...

Head fotod, eriti Krista oma muidugi :D Hea valgus ja mustvalge on üldse mõnus. Margiti foto paneb natuke kukalt kratsima ja see on väga hea. Elis - ootamatu ja mõnus ilme - hea töö!
Muidugi oleks tahtnud rohkem fotosid näha ;)

Elise grupifoto on väga kihvt ja nagu näha oled väga tubli olnud, et endale sellise toreda kingituse tänu päkapikkudele said :)

Kõrvaltvaatajale jääb pisut segaseks, et ilmselt kohtuti Aeg-Ruumis, aga grupifotol on küll väga teistsugune koht ning mingit infot ka ei ole, kus käidi ja mis tehti...Kas 2. veebruari kohtumine on selle grupifotoga seotud või hakkavad ringid siis, kuigi allpool on märkus, et tunnid jätkuvad pärast seda tavapäraselt. Pärast mida :)
Pardon, aga minu jaoks väga segane :)

Unknown ütles ...

See oli meie jõulupidu! Kuna NTMi jõulupidu oli samal ajal siis meid paigutati korpa saali ;)

Krista Majak ütles ...

:)

Anette ütles ...

Tänud Merilile selgitamast! Tund toimus tõesti korp! Rotalia ruumides, sest NTMi jõulupidu oli samaaegselt Aeg-Ruumis.

Tegin postituses paranduse - muutsin 2. veebruari 2. jaanuariks.
2. jaanuaril toimuv tund ei ole grupifotoga seotud, see on pigem boonustund enne uue semestri algust.
Kahjuks pidid paljud enne tunni lõppu ära minema, kuid jääjate seas tekkis soov proovida/rääkida analoogfotograafiast ning neile sobis 2. jaanuaril ka tund teha. Kõik teised on otseloomulikult ka oodatud.