neljapäev, veebruar 04, 2016

Kaheteistkümnes filmiõhtu


Eile toimus taas filmiõhtu ja suhteliselt suurele vaatajaskonnale, mis on väga meeldiv, nii jõuab kasulik fototarkus enamate õpilasteni. Seega suur tänu kõigile, kes kohale tulid! Loodame, et järgmisel kolmapäeval kohtume taas.


Allikas: Google.com

Seekord rändasime päris kaugele, nimelt Austraaliasse, kus fotograaf Max tutvustas läbi päris heade näidete, aga keskpäraste fotode kaudu, kuidas vältida kaamera liikumist, ülesäritust ja alasäritust ning jagas rohkelt erinevaid nippe, mis puudutasid ava, säriaega, iso, kadreerimist. Rohkelt häid näiteid kaameraekraanilt. 

Link filmi lehele asib SIIN.

Algajatest fotograafiahuvilisestele vaatajatele väga vajalik ja abistav materjal. Tundus, et ka kohaolijad leidsid endale ühte koma teist ka teises filmi osas. Mõnus tore seletus, heade fotonäidetega ning suurepärane jutlustaja-fotograaf.


Kes filmi eile vaatasid, võiksid oma tagasisidet ka jagada.


Järgmine kord, samuti kolmapäeval vaatame loodetavasti midagi edasijõudnutele, aga materjal on sobilik ka algajatele, kuna see käsitleb kuulsat fotograafi Helmut Newtoni "Frames from the edge", 1989 1:35 VÕI Sally Mann "What remains", 2005 1:20. Seega on teil võimalik valida, aga nagunii tahaks mõlemad filmid ära vaadata :)



1 kommentaar:

Remi Fady ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.