esmaspäev, september 28, 2015

Kolmas tund


Täna käisime edasijõudnutega õues, viimaseid päikesekiiri püüdmas, enne kui päike pilve taha läks, pisut vihma tibutama hakkas ning taevas väga süngeks tõmbas. Ma usun, et tänastelt fotodelt peakski peamine tegelane sünge taevas silma paistma. See oli eriliselt äge. 
Grupp irdus pooleks, paar tükki omaette ja teine kamp teise suunda, seetõttu on põnev näha, mida igaüks saagiks sai. Kes suudab pangu ise kodus panoramid kokku, mis välja tulid, kui ei suuda, siis saame proovida ka enne tunni algust. Siis saame ka rääkida, mis probleeme valmistas ja mis rõõmu tegi.

Tahan kiita Mailit, kes tegi täna meie tunni grupifoto ja ta võttis selle üles ilmselt oma elu esimese panoraamina. Ta tegi tööd väga püüdlikult ja ma ise ei kujutanud ette, et miskit välja tuleb, aga tuli ja veel hästi. Panin selle ise kokku ja kohendasin. 


NB! Suurema foto nägemiseks klikake fotole!



Foto: Maili


xxxx


Kolmapäeval kell 17.00 kohtume algajatega suudlevate tudengite monumendi juures. Kamaera kaasa! Soojad riided selga, müts, sall, kindad kaasa ning vihmakindlad jalanõud ka. Püüame leida sügise märke. Täpsem info kohapeal!

Edasijõudnud võtke järgmisesse tundi oma panoraamifotod kaasa. Võtke nii palju kui välja tuli. 

Algajatele jääb 7. oktoobriks kolm fotot teemal "Tere sügis!". Need oleks ideaalis pidanud juba eelmisel nädalal ülesvõetud olema ;) aga kel pole veel, siis on pisut ajapikendust.


6 kommentaari:

Helle-Mari ütles ...

Väga vinge grupililt!

Maili ütles ...

Aitäh kiituse eest.
ise olen ka üllatunud, et päriselt ka välja tuli.
Igatahes oli täna väga lahe tund ja ootan juba põnevusega, mis oma teistest katsetustest kokku saan :)

Tarmo ütles ...

Väga hea ju :)

Remi Fady ütles ...

Elu esimese panoraami kohta väga hea tulemus tõesti, Maili! Miks sa enne pole katsetanud panoraame teha, kui huvi suur oli? ;)

Kerly, kas panoraami teema on nüüd läbitud või on plaanis seda teemat sügavamalt käsitleda (lisaks piltide analüüsile) - ehk siis mis järgmise tunni teema on?

Remi Fady ütles ...

.

Fotoring ütles ...

Panoraami sügavamalt ei käsitle. Vaatame kõigi väljatulnud panoraame, anname tagasisidet, tutvume uue fotograafi elulooga ja vaatame fotosid tema töödest.
Räägime ilmselt minimalismist ja vaatame vastavaid fotosid.