reede, jaanuar 30, 2015

Parimad kaadrid filmirullidest


Käesolevaga esitlen galeriid kõigi osalejate parimatest filmirulli fotodest. Ülesanne oli vaba ja loov, valguse oskuslik kasutamine andis lisapunktne. Oluline oli teravus, lähenemine ja tehniline teostus.




Foto: Annabel





Foto: Evelin 





Foto: Maili




Foto: Merili





Foto: bille




Foto: Remi



NB! KES neid fotosid vaatavad, palun jätke kommentaariumisse oma muljed nähtud fotodest. Palun tooge välja, kes mida tegi ja mille eest ekstrapunktid võiks anda?

AITÄH ETTE :)


3 kommentaari:

Remi Fady ütles ...

Pille-Mari pildil mõjub hästi mustade vahejoonte kordus valgel taustal.
Merili korrapärane kujund ja nende korrapäratud varjud loovad mõnusa vastuolu.
Maili täidetud kaader mõjub suure hulgana - võiks proovida ka mustvalget, mis lihtsustab pilti ning ülemised nurgad täita ka rullidega...

Arp ütles ...

Kõrvaltvaataja pilgu läbi: Annabeli pildile tuleks ilmselt kasuks parem teravus ja täpsem säritus/kerge järeltöötlus, praegu lähevad varjudetailid just nii palju kaduma, et ei oska seda veel taotluslikuks pidada. Tumepunane tonaalsus looks tõelise filmi (pimiku) tunde :) Maili tihedalt täidetud kaader on põnev, aga siin meeldiks vist näha kassettide paigutuses täielikku regulaarsust. Merili pildi pikad varjud on head, ka alumine rida oleks võinud terav olla. Pille-Mari must triibustik loob toreda rütmi, Remi mustvalge lahendus selle motiivi puhul töötab ja ja diagonaalne kompa lisab lennukust.
Evelini pildil on teravus ja värvid väga ilusasti paigas, ruudukujuline kadreering teeks pildi täiesti nauditavaks :)

Kerly ütles ...

Aitäh poisid teile toreda tagasiside eest, sai teada palju väärtuslikku ja huvitavat infot.
Keegi võtab veel õnneks ajsa tõsiselt :)