teisipäev, mai 01, 2012

Fotokonkurss "Linna parim nali"

Eduard Vilde muuseum avas täna fotokonkurssi "Linna parim nali". Muuseum kutsub üles kaamera abil nägema ja jäädvustama igapäevases linnakeskkonnas ümbritsevat situatsioonikoomikat.

See sobib koos teiste siintootud fotokonkurssitega väga hästi just läbitud teema - linnafotograafia raamesse.



Korraldajad kirjutavad ise konkursist nii


Elame üsnagi naljavaesel ajal ja pigem kipume märkama halba kui head. Eduard Vilde muuseum kutsub teid üles kaamera abil nägema ja jäädvustama igapäevases linnakeskkonnas ümbritsevat situatsioonikoomikat. Head huumorit meie ümber.  Kui märkad liikudes ükskõik millises Eestimaa linnas midagi naljakat või vahel ka halenaljakat siis pildista üles ja saada meile aadressile: vilde@linnamuuseum.ee. Inimeste jäädvustamine ei ole kohustuslik ning pildile või pildiseeriale võib lisada ka pealkirja.


NB!!!!Fotokonkursist on oodatud osa võtma kõik foto ja huumorihuvilised 01. maist kuni 01. juunini 2012.

Parimad fotod pannakse linnarahvale nautimiseks avalikku ruumi ning samuti eksponeerib parimaid töid ka kohvik  “Kompott”  Tallinnas. Peaauhinnaks on üks tõeliselt lahe linnapäev Tallinnas, kus saab süüa, külastada põnevaid muuseume ja teha segwayga lõbusa tiiru Tallinna  vanalinnas. Teine ja kolmas koht saavad Tallinna Linnamuuseumi kinkekaardiga külastada kümmet põnevat muuseumi (vaata täpsemalt www.linnamuuseum.ee). Lisaks anname välja mitmeid eriauhindu.

Koostööpartnerid: Best Propakanda OÜ, Tallinna Linnamuuseum, Tallinna Linnavalitsus, Kompott OÜ, Blue Super Segway.

Fotokonkursi võitjate nimed avalikustatakse peale 01. juunit 2012 E.Vilde Muuseumi kodulehel.


Kommentaare ei ole: