teisipäev, jaanuar 24, 2012

Kolmekümne neljas tund

Tänase tunni teemaks olid detailid. Arutasime missuguseid huvitavaid detaile, nurki, objekte võib fotol luua neid oma keskkonnast "välja" pildistades. Mõne foto puhul oli tõesti tegemist uue maailmaga, mis oli paralleeluniversumi noortekeskusest. Hea töö, aga lihvimist on veel palju.

Koduseks tööks peate avama oma silmad ja viskama kaamera õlale ning otsima enda ümberolevates kohtadest huvitavaid detaile. Olgu see kool, kodu, töö või mõni muu koht. Pilte sooviksin järgmiseks teisipäevaks 1-3.

Näitusepiltidest: Liisbet - tee õhtu pilt heledamaks, Mari-Lill - pane fotode värvide aktiivsus omavahel paremini sobima ja Elise - lõika fotod ruuduks.


Grupipildi pärast võtsime ka endid täna detailideks. Käed ja ülakeha olid üleliigsed ning arvati seekord pildilt välja. Nii, et  jäid vaid kompaktsed fotoringlased koos plastiliinist animatsioonitegelastega, kes kõik iseloomustasid hästi iga tänast kohalviibijat.

Idee tuli Elgelt, Liisbetilt, Mari-Lillelt, Eliselt, Taisilt, Anna Liisalt, Muumilt, Merilylt ja Kadilt ehk vägagi kollektiivselt. Pildistas Kadi ja fotopoodeldas Uku.




2 kommentaari:

Uku Peterson ütles ...

Minu arvates on kõige naljakam Mari-Lill, kes justkui hoiakski end ainult lõuaga üleval.

Martin ütles ...

Jaaaa!