teisipäev, oktoober 04, 2011

Üheksas tund


Täna tahtsin koos vaadata koduseid töid, aga kahjuks ainult Elge ja Kadi tõid need kohale. Seega alustasime pärast lühikest juttu vaikelu pildistamisega. Minu piimakann, kauss õuntega ja paar lehte mustal riidel said rohke pildistamise osaliseks ning sellest sai innustust ka grupipilt. Tore oli täna näha veel kolme uut tulijat, loodan, et teile meeldis ja kohtume uuel nädalal.

Usin töö käib! (pildistas Uku)



Õunad Helene, Eva-Lotta ja Katriin, sidrun Mari-Lill, kruus Elise, lehed Kadi, kann Ervin, draperii Uku ja stuudiovälgud Kaidi ja Elge.

Grupipildi idee tuli Kadilt ja tema seadistas ka kaamera ja vajutas nupule.


Lisan siia ka lingi ava, säri ja iso kohta , mis meilitsi ainult Kaidini jõudis.

Kodune töö:
Tänane vaikeelu meeldis? Meeldis küll :) ja nüüd teete kodus samamoodi, aga toiduga. Mõelge kompositsiooni põhitõdede peale, millest rääkisime ja tehke isuäratav pilt. Võib olla kartulipuder ja viinerid, kommid, apelsinid või aurav tass teed. Mõelge ja pildistage. Kui mõni asi jääb segaseks, siis saatke mulle julgelt meil uku@disko.ee ja küsige. Sooviks ühte pilti.

Kuna paljudel oli tänane kodune töö tegemata, siis need on vaja järgmiseks korraks järgi teha. Kui keegi uutest tahab samuti sama ülesannet teha, siis see on enam kui teretulnud.

Kodused tööd palun mulle ära saata pühapäeva õhtuks!



Tunnitööd

Mari-Lille foto

Katriini foto

Kaidi foto

Kadi foto

Helene foto

Ervini foto

Elise foto

Elge foto

3 kommentaari:

Kaisa ütles ...

Mulle see grupipilt meeldib!

Kerly ütles ...

Kumb?
Kaamerahoidmist on veel vaja õppida :)

Uku Peterson ütles ...

Usun, et Kaisale meeldib alumine. Ülemine on reportaaž tunnist. Kaamerahoidmist on tõesti tarvis veel õppida :)