esmaspäev, märts 15, 2010

Neljakümne viies tund


Tänases tunnis tutvusime märglaboriga, seda nii paberil, fotodel kui ka ruumis sees. Järgmisel korral jätkame, sest teema on pikk ja oluline. Loodetavasti on see ka inspireeriv, et saaksite indu mustvalge fotograafiaga tegelemiseks.

Karolin, Sinu materjalid andsin Kreete kätte, kelle käest Sa neid siis nõuda võiksid.

Viimasel ajal on algajate rühmas raskused grupifotode tegemisega. Veelkord rõhutan, et võtke seda kui tunni kõige loomingulisemat osa, kus teil on võimalik oma ideid ellu viia, tingimuseks on et kõik osalejad peavad kuidagi peal olema. Lisan veel juurde, et me ei pea kindlasti fotot Multimeedia Labori ruumides tegema. Järgmisel kordadel jätkub kodutööde andmine, mis minu arust on pigem õnnistus, kui karistus. Aga kuidas kellele, eks?

Tänase grupifoto ideed sepistati kaua, aga lõpuks see sai tehtud Marta algatusel ja teostusel. Tubli!


Pildistas: Marta


Vahetult enne äraminekut tekkis Kaisal idee lahkumissõbrafoto osas. Martina läks kiirelt ideega kaasa ja nii nad siis kahekesi astusid...



...seni kuni nad meid ka lahkuma palusid.

Pildistas: Kaisa


Kodutöödeks jääb algajatele tähtajaga 29. märts, viiest fotost koosnev seeria teemal "Köök".
Luban teil endal nelja foto osas otsustada mida pildistate, tingimusena lisan, et fotod võiks olla värvilised, teravad, õige valge tasakaaluga ning viimaseks, et üks foto seerias võiks olla teemal "Tühi".

Kreete jäi mulle 8.- sisse. Pea meeles. Ja Kaisale oled 14.- sees ;).


Noolemängus võitis veatu tehnikaga Martina:

I koht Martina, 95 silma
II-III koht Kerly ja Marta, 80 silma
IV koht Kaisa, 20 silma


Tuletan meelde, kes soovib veel aprillikuus filmi ilmutada, siis oleks viimane aeg mustvalge peale pildistada, et aprillikuus tehtud keemia ikka asja ette läheks. Samuti saab aprillikuus valmis segatud ka fotode paberilepaneku keemia, nii et tööle-tööle!


Meenutuseks edasijõudnutele, et sel neljapäeval toimub viimane võimalus modelle pildistada ja seda Anne Noortekeskuse Multimeedia Laboris. Palun esiteks kohale ilmuda, kaasa võtta laetud akudega fotokas, kui on siis ka lisavälk. Kohtumiseni hiljemalt kell 18.00!



4 kommentaari:

Kaisa ütles ...

Oleks võinud ära mainida, et mul oli mingi 6 ideed. -.-

Fotoring ütles ...

Kaisakene, Sa oledki igavesti tubli, et ma ei jõua Sind ära kiita. Teised on wuzzy'd, et nad Sinu ideedega kaasa ei lähe.

Thank you Isabella.

Marta ütles ...

Kerly, ma pidin teatama kui mu fotokas töötab..:) ja muide see fotokas teeb päris häid pilte:)

Fotoring ütles ...

Ooo, super!
Ma räägin, et Canon on hea, ka siis kui see on seebikarp ;) Jõudu!