neljapäev, märts 18, 2010

Neljakümne kuues tund

Tänases tunnis tutvusime, nagu igal kuul ikka, Ameerika moefotograafi Terry Richardson'iga. Ta on tuntud kompaktkaameraga pildistamise tõttu ja seejuures kasutab ta tugevat välku. Tänane grupipilt saigi temast inspireeritult üles võetud ning idee selleks sündis imekiiresti. Tubli Lisa! Mu arust üle pika aja midagi tõeliselt ägedat.


Pildistas: Lisa

Nagu fotolt näha on, on lisaks meile, fotol ka kaks toredat õde - Kadri ja Sandra, kes olid väga ägedad modellid, tegid nalja ja suhtlesid, mida ei saa öelda tänase tunni fotograafide kohta. Appi!!! Millal te suhtlema hakkate. Võtke vaheajal mõtlemispaus ja 1. aprilli tunnil räägime pildistamistest. 1. aprilliks palun KÕIGIL KAASA VÕTTA KÕIK FOTOD, mis nad tänasel sessioonil peale sorteerimist alles jätsid. Õppige sorteerima ja fotosid vaatama.


Ja aitäh Lisale ka selle eest, et ta tuletas meelde selle aasta lõputööd. Kuna viimasel ajal olete suhteliselt lõdvalt asju võtnud, siis lõputöö saab korralik ja esitamine näeb ka välja teistmoodi. Olge valmis teemad saate õige pea.


Kui see on kruus, kuhu Tiina täna teed tegi ja selle ise ära jõi, siis ilmselt on Tiinal kodus teenijad, kes tema nõud ära pesevad VÕI on tal pesemata nõudest virn laeni. Oma nõud palun ikka ise ära pesta.




Noolemäng ei olnud täna teemaks.



HEAD VAHEAEGA!
KOHTUMISENI ALGAJATEGA 29. MÄRTSIL!


2 kommentaari:

Tiina ütles ...

no kerly!
mul on täiega piinlik juu nii :D
ma alati oma tassid ära pesnud...
ja ma olen ka mingi miljon korda teed joonud fotoringis.teised võivad olla ausad tunnistajad.

ma olen teiste nõusid ka pesnud.
nagu näiteks selle krõpsukausi pesin jne

mis värk on?

Fotoring ütles ...

Aga peabki olema.
Alati tuleb pesta.
See, et Sa teiste nõusid oled pesnud, pole mingi argument.