neljapäev, november 13, 2008

Viieteistkümnes tund

Tänase tunni teemaks oli keskkonnaportree, minu arust täiest huvitav ja pildistamisrõõmu pakkuv teema. Kuna see on nii hea siis tuleb sel teemal ka kodutöö :)

"KESKKONNAPORTREE" esitamiskuupäev on 27. november. See tähendab teile kahe pildi ülesvõtmist, kuna väljas on külm, siis ma säästan teid õue minemisest ja pakun võimaluse teha fotod sees :) (Kes aga on nii tubli, siis võib väljas ka teha) Üks foto sees välguga (kaevake oma mälusoppidest välja infot selle kohta, kuidas ka kaamerasse sisseehitatud välguga häid pilte teha) ja teine loomulikus valguses. Keskkonnaportree tähendab siis mingi inimese pildistamist talle omases keskkonnas. Võite need kaks pilti teha ühest ja samast inimesest, aga võite ka erinevatest teha, aga need peavad olema head.

Esmaspäeval ootan teid kõiki siis Tartu Linnamuuseumisse (Narva mnt Statoli kõrval) koos oma FOTOKAGA kella 17.30ks, et mängida paparatsosid. Palun tulge kõik, kes saavad, andke teada ka oma tulemisest - mida varem, seda PAREM!

(Tekst Kerly)

Pildistas: Piret

Grupipildil palume leida teil 3 paari kaksikuid. P.V tegi selle pildi, kuna kõik tahtsid ruttu koju saada. Pildil pidi vaatama lakke, aga see eriti kellegil ei õnnestunud.

Noolemängu tegime ka nagu alati:

1. P.V - Piret 130
2. SIG - Sigrid 110
3. Lisa 100

(Tekst Lisa)


Kaunist ja meeleolukat nädalavahetust teile!!!

3 kommentaari:

Piret ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Piret ütles ...

Miks miks miks pärast olen mina nüüd P.V?? Ahhhh!? :P
Aga vähemalt ma võitsin noolemängu;)

Kerly ütles ...

Sest mul oli üles kirjutatud P.V. I koht, SIG II ja Lisa III.
Lisa soovis niimoodi kirjutada :)