teisipäev, september 02, 2008

Osale fotokonkursil "Eestimaa liigub!"

Siin on teile veel üks äge fotokonkurss. Tähtaeg on küll juba selle nädala lõpus, kuid korraldajatelt on info, et see pikeneb paar nädalat.

http://www.ilm.ee/index.php?44630

EESTI TERVISHOIU MUUSEUM
kuulutab välja fotokonkursi „Eestimaa liigub”, mille raames on osalema oodatud nii noored kui vanad fotosõbrad, kes tajuvad ühiskonnas toimuvaid protsesse, mis mõjutavad meie igapäevaseid töiseid asjaajamisi, vaba aega ja meelelahutust. Kuhu, kuidas ja milleks me liigume?
Konkurss toimub Kultuuriministeeriumi poolt välja töötatud Liikumisharrastuse strateegilise arengukava raames.
Parimatest töödest avaldatakse näitus Eesti Tervishoiu Muuseumi ruumides. Auhindadeks komplekssed terviseuuringud Spordimeditsiini Sihtasutuses.

Reeglid:
Piltide maksimaalne laius 800px ja kõrgus 600px. Kuna enamasti tehakse digifotod märksa suuremad, tuleb Sul osalemiseks oma pilt nõutud suuruseni vähendada, aga palun hoia alles ka oma pildi originaal, et seda oleks vajadusel võimalik kvaliteetselt A3 suuruses välja trükkida.
Pilti lisades kinnitad, et oled selle ise teinud ja et Sul on kõik õigused selle avaldamiseks. Ilm.ee ega tervishoiumuuseum ei võta vastutust lisatud piltide autoriõiguse eest.
Igalt autorilt võib olla kuni kolm fotot. Pilte saab lisada kuni 5. septembrini.
Pilte saavad lisada registreerunud kasutajad.
Registreeruda saab siin >>>
Pilte saab üles laadida siit >>>
*******************************************************************************************************************
Lisainformatsioon 6411 732, e-post >>>
ilm.ee (tehnilised küsimused) tel. 6610845

Kommentaare ei ole: