laupäev, detsember 29, 2007

NAFF 2008


Hullud päevad filmikunstis: NAFF 2008




Järgmisel nädalal toimub Tartu Sadamateatris Noorte Amatöörfilmifestival NAFF 2008, kus on võimalik tasuta vaadata ilusaid-hulle-armsaid-lahedaid noorte valmistatud amatöörfilme ja süveneda maailma mõistmisesse läbi filmikunsti!


2. – 3. jaanuaril toimuv NAFF 2008 algab järgmise nädala kolmapäeval kell 11.00 Tartu Sadamateatris. Võimalik on vaadata erinevate audiovisuaalkunstist huvitatud noorte valmistatud filme; programmis on nii tõsisemaid mängufilme, dokumentaalfilme kui ka peadpööritavalt naljakaid absurdifilme.


Teisipäeva õhtul toimub festivali raames Anne Noortekeskuse Multimeedia Laboris ka õpikoda, kus valmistatavad noored filmitegijad lühifilme, vahetatakse filmimise oskusi ja kogemusi ning tuntakse ennast lihtsalt hästi.


3. jaanuaril, neljapäeval, toimub arutelu uue noortefilmi „Kuhu põgenevad hinged?" meeskonna liikmetega, kes räägivad filmi olemusest, kirjeldavad filmi valmimisprotsessi ning arutlevad ka Eesti filmimaastiku arengu üle laiemalt.


Festival on nii osalejatele kui ka vaatajatele tasuta!


Festival lõpeb neljapäeval võidufilmide valimisega žürii poolt ja võitjate auhindamisega. Parimatele on välja pandud hinnalised auhinnad ja ka hulgaliselt eriauhindasid.


Iga-aastaseks traditsiooniks saanud Eesti noortele filmitegijatele suunatud festival NAFF leiab aset juba viiendat korda ja on muutunud kõige suuremaks amatöörfilme näitavaks projektiks Lõuna-Eestis.


NAFF-i korraldab Anne Noortekeskuse Multimeedia Labor.


Lisainfo:

www.tartunoored.ee/naff

Andres Lokk

tel. +372 5552 2405, Andres.Lokk@annenk.tartu.ee

Anne Noortekeskuse Multimeedia Labor


Kommentaare ei ole: