reede, august 10, 2007

Fotolaager!


Selle suve fotolaager toimub
Välgil, Vara vallas asuvas talus, mis asub umbes 40km kaugusel Tartust, 25. ja 26. augustil.


Välgile saab bussiga. Sirla täpsustab täpsed bussi väljumise kellaajad kommentaarikasti, et oleks teada, mis kell ja kust stardime. Ilmselt siis bussijaamast :) Ainuke probleem on, et pühapäeval ei sõida seal kandis bussid. Kui tulijaid on vähe, siis äkki saame kuidagi vanemate transpordiga nagu eelmine aasta Enari toreda isaga :) See jääb samuti lahtiseks. Otsustage see vahepeal ära. Kas läheme autodega või bussiga ning murrame pead, kuidas sealt pühapäeval tagasi saada. Seega elav arutelu kommentaarides. Sirla on boss suhelge temaga.

Kohapeal on vesi naabrite kaevus, võime seda võtta ning elekter on täitsa olemas, samuti ka katus pea kohal, sest magama mahuvad kõik tuppa. Endal tuleks kaasa võtta magamiskott, kes on usin võiks ka peno võtta. Fotovarustus muidugi, suurelt ja laialt. Kaamerate laenutamises pole kindel, sest samal ajal toimub Anne Noortekeskuses fotolaager ja ilmselt on need seal kasutuses.

Lisavõimalused on grill ja saun. Seega peaks kaasa võtma miskit grillimismaterjali ning saunalina.

Kaunist augustit!

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kuuule tšau kerly üle pika aaja, ma ei saa sinna kahjuks tulla, kuna on see fotolaager, mille sa ise välja pakkusid.
Aga nende ülesannetega ma olen tegelenud ning nad tulevad vist kunagi augusti lõpuks, kuna mul pole maal internetti ning ma olen pildistanud slaidile, aga slidi ilmutab ainult tartu ülikooli see labor, mis vist praegu ei tööta.
aga okei, järgmine aasta fotoringis näeb.

Anonüümne ütles ...

Karla, ma mõistan. Loodan, et teil läheb laager hästi. Hoian pöialt :)

Ülesandeid ootan, kõiki ja alati.
Mõnus on teie töid vaadata.

Vaatame, äkki teeme ka talvel fotolaagri, sest see kõik oleneb teist :)

Anonüümne ütles ...

Emm. jah. ma tahaks tulla. Mis on "peno" ? 17.08 ütlen täpselt kas avaldus läks läbi või ei. Ja et kas mingi programm või kava või asi ka tekib mingiaeg... kontseptsioon vms ?

Anonüümne ütles ...

Seda ka veel, et Kerly, kes seda fotolaagrit seal annenk's läbi viib, kui sina niiöelda meiega kämbid seal ? :)

Anonüümne ütles ...

Kuna seitsme päeva jooksul ei ole siia kõva arutelu veel tekkinud, siis küsin täpsustuseks, et kas see arutelu äkki kuskil mujal ei toimu (ehk kas ma ei ole millestki valesti aru saanud) ?

Sirla ütles ...

Mina ei tea, miks arutelu ei ole :P
Aga laupäeval läheb 13:50 buss. (peatus Mustametsa, pilet 26.-). Pühapäeval võiks mingite autodega tagasi saada, ma ei usu, et meid väga palju on.

Anonüümne ütles ...

Mina olen Koreas hetkel, suutsin kellegi l2paka varastada hetkeks ja teatan, et laup2eval kell 13:50 k6ik bussi peale ja laagrisse, ning kysige vanematelt auto v2rki.

Anneka fotolaagrit teevad minu 6pilased Karl ja Rait.

Peno on see pehme asi, mida pannakse madratsi alla.

laivi ütles ...

mul pole digikat?!
võibolla ma saan laenata. s6bralt

Anonüümne ütles ...

kas digikad(!) tuleb kaasa võtta ? muidu, kes veel tulevad ?

Kerly ütles ...

Varustus on igaühel selline nagu ta soovib, peamine, et on kaamera, millega saab pilti teha ning akude/patareide ja filmide olemasolu, mis viimast võimaldaksid.

Nüüd küsimus, kes siis päriselt tulevad? Homme hakkan teile helistama!

Anonüümne ütles ...

mina.

Anonüümne ütles ...

mina tulen ka

Anonüümne ütles ...

sirla, kui saad, palun ütle selle koha kaheksakohalised koordinaadid. vaataks kaardilt kus see on, kui peaks tekkima vajadus kedagi järgi kutsuda pühapäeval või nii...