esmaspäev, oktoober 09, 2006

Seitsmes tund

Tahaks aitäh öelda teile toreda tunni eest, kes te kohal olite. Mõned olid paremad ja mõned vähem ;) noh iga päev ei saa ju särada. Aga eraldi tooksin välja Laivit, kes oli täna küll karbi kõige teravam pliiats :) Tubli!

Pildistas: Kadri


Edasijõudnud palun esitada kolmapäevaks 11/10 tööd teemal LINNA VÄRVID. 19/10 on teema VAIKELU esitamise tähtaeg.
KOHTUME KOLMAPÄEVAL 11/10!!!

Algajad palun esitada järgmiseks esmaspäevaks ehk 16/10 kodused tööd teemal FOTOAPARAAT ja samuti sooviks näha teie Tähetornis tehtud fotosid.

Tuli välja, et mõned on fotoringi asemel suutnud paremaid meelelahutusi ette võtta, ning olge kenad, siit teile kodused ülesanded:
Marisele: kohvik ja kino
Mai-Liisile: sünnipäev ja unustamine
Ehk siis mõlemalt ootan kahte fotot antud teemadel. Minu arust on kuuel muul päeval võimalik kohvikusse ja kinno minna, millede külastamine pole halb, aga lihtsalt, et peab see olema esmaspäevast. Ning ma ei saa aru, mis sünnipäev toimub neljapäeval ja algusega kell 17:00. Mh?

Loodan, et homseks on KÕIK, kes ringitööst osa võtavad ära maksnud ringitasu aasta lõpuni.

Kerttu-Kadi ja Mirt, kas käite veel fotoringis üldse? Kui ei, siis tõmban teid nimekirjast maha.



2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas väikse õe hoidmisega seotud homset puudumist vabandate? :)

Oleks väga tore, kui siin avaldataks maksmiseks vajaliku info. Mina pole midagi selleteemalist saanud, tõenäoliselt puudusin.

Mis ma kodutöödega teen? Panen internetti ja saadan teile lingi (jäi kõrva, et te ei saa ainult saata meile. võib-olla kuulsin valesti) või jääb järgmise korrani?

Fotoring ütles ...

Jah, vabandan. Aga siis jääb Sul kodutöö järgmiseks tunniks, kuidas ma väikest õde hoidsin :) Teised kodutööd too ka palun kaasa järgmiseks korraks või saada näiteks Enari e-mailile, ning ta edastab mulle ;) E-mail mul praegu juba nii palju töötab, et saan ise välja saata, aga teiste kirju ei saa kätte :(

Maksmisinfo:
400.- (oli minu arust)
Fotoringi tasu
MTÜ Noored Toredate Mõtetega
334411140005
Sampo Pank