laupäev, mai 27, 2006

Sirla näituse avamisel

Nagu näha käisid Sirla avamisel fotoringist Liis ja Kerly. Hullati. Külalisi oli karvaseid ja sulelisi. Sirlast on saanud muideks mobiiliomanik ja lisaks sellele tundub, et ka autoomanik!!! Way to go Sirla!!!! :) Keskkonnasõbralik käitumine korjas ära ka tühja taara. Igatahes tehke järgi!
Näitus on veel avatud, minge kindlasti vaatama.







5 kommentaari:

Sirla ütles ...

See kolmas on ikka vastik pilt küll. Ma paneks sellele nimeks "õnnelik kapitalist"

Kerly ütles ...

Mina ütleks selle foto kohta, et see on suurepärane - eluhetk. Mu lemmik foto sellest seeriast. Aga nagu Sirlale tavaks, vaatab ta ikka fotosid läbi kapitalismiprisma, nii ka nüüd. Kibestumus on seega põhjendatud.

karl ütles ...

Kurat ma ei jõua viimasel ajal üühegile fotorinig ühisüritusele-nii et andke andeks. Aga kui mingi fotorinig väike koguenminse suvel toimub( sirla ja kerly rääkisisd sellest) siis kirjutage mulle kindlasti. Aga õnnitlen siis sirlat esimese fotonäituse puhul: )

Kerly ütles ...

Näha on jah, et ei jõua, aga hea, et Sul on soov jõuda. Vast järgmisel korral jõuad. Tõepoolest see chillimise teema tuleb üles võtta. Tõstatan peagi.

karl ütles ...

okei, tõstata. Kui maa maal olen, siis am ei jõua olla nende asjadega eriti kursis, aga ma püüan igati. ma just märkasin neid kirjavigasid oma eelmises kommentaaris, nii et vabandust, mind nad igaatehs häirivad.